Защитникът на Лудогорец – Антон Недялков, изрази надежда, че орлите

...
Защитникът на Лудогорец – Антон Недялков, изрази надежда, че орлите
Коментари Харесай

Недялков: Ще покажем, че сме най-добрия отбор в България

Защитникът на Лудогорец – Антон Недялков, изрази вяра, че „ орлите ” още веднъж ще побеждават с купата в шампионата. Бранителят осъществя победния гол за своя отбор при триумфа с 2:1 над Динамо Тбилиси в Турция.

„ Имам още много работа. Има задоволително време преди първия мач. Мисля, че всичко ще се подреди и ще бъдем в оптимална форма преди първия формален мач и началото на шампионата.

Нито един тим, нито един бранител не харесва да позволява голове. Аз го приписвам на това, че към момента сме в предварителен развой. Все отново имаме и нови момчета, които навлизат. Докато синхронизираме нещата ще мине време, само че не мисля, че това е проблем ”, разяснява Недялков.

„ Аз избирам тимът да побеждава, няма значение по какъв начин, дали ще допуснем гол или не. Важното е да играем по този начин, че откакто свърши мачът, всички да са удовлетворени. Дали сме позволили гол или не, не е толкоз значимо.

С чисто сърце и вяра си поисквам да станем първенци и да гоним положително показване в европейските шампионати и класиране в Шампионска лига. Мисля, че Лудогорец има задоволително футболисти да затвърди и да покаже, че е най-хубавия тим в България ”, сподели още той.  

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР