Защитникът на Локомотив (София) Педро Ферари обяви пред микрофона на

...
Защитникът на Локомотив (София) Педро Ферари обяви пред микрофона на
Коментари Харесай

Педро Ферари за Sportal.bg: Не зная за интерес от Левски, но бих приел всяко предизвикателство

Защитникът на Локомотив (София) Педро Ферари разгласи пред микрофона на Sportal.bg , че не знае за интерес към него от страна на Левски, само че би приел всяко едно предизвикателство. Преди време погледите си към бранителя на „ столичните железничари “ бяха отправили и от Локомотив (Пловдив).
" Честно казано никой от управлението не е приказвал с мен за съответна оферта, само че аз работя крепко и съм подготвен да се възползвам от всяко предизвикателство и всяка удачна опция в бъдеще. Аз ще продължа да упражнявам крепко и да се влагам в мачовете. Не зная в кой тим, само че в действителност доста желая да играя в елита на България. Към момента съм фокусиран обаче напълно върху Локомотив (София) ", съобщи 25-годишният защитник.
Педро Ферари сподели също по този начин, че не е сюрпризиран от отличния старт на " червено-черните " във Втора дивизия, където след 5 изиграни кръга се намират на първа позиция без загуба и единствено с едно тъждество.
" Очаквах сходен старт на шампионата, тъй като вложихме доста труд в тренировките. Имаме и доста добър треньор в лицето на Иван Колев, от който научих много неща и се обогатих тактически ", сподели Педро Ферари.
Бразилецът показа, че се е приспособил извънредно бързо към живота у нас и по-късно повече от година в България към този момент се усеща като вкъщи си.

Автор: Милен Пейчев
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР