Защитникът на Локомотив (Пловдив) - Стивън Езе усети какво е

...
Защитникът на Локомотив (Пловдив) - Стивън Езе усети какво е
Коментари Харесай

Защитник на Локомотив усети какво е да си новобранец

Защитникът на Локомотив (Пловдив) - Стивън Езе усети какво е да си новобранец. Двуметровият защитник бе подложен на процедури по приемане в националния тим на Нигерия, които се приближават по екзотика с тези на младите бойци в Трета войска у нас в недалечното минало. На Езе обаче се е наложило единствено да пее, за разлика от нерадостната орис на родните " зайци ", които в Триъгълника на гибелта - Звездец-Елхово-Грудово, трябваше да демонстрират и какво са правили през лятото с гаджетата си, до момента в който старухите са били подложени на марш на скок, окопаване на танк и другите сладки детайлности в Българска народна армия, написа " Марица ".
 Локомотив (Пловдив) - Ботев (Пловдив) 0:0 @@@

Посвещаването на Стивън Езе в мистериите на нигерийския народен тим се е осъществило в сряда вечерта. Тимът на " суперорлите " е на лагер в първокласния хотел Радисън Блу във Вроцлав. Днес африканците ще играят контрола на локалния стадион с Полша.

След тренировката, по време на вечерята, в ролята на шаман е влезнал един от най-опитните в отбора. Халфът на Трабзон - Огений Онази е помолил за безмълвие и е привикал пред всички да излезе Стивън Езе. Защитникът на Локо почтително е извършил заповедта на Онази. Старата пушка е изискал Езе да се показа пред новите си съотборници и да им изпее обичаната си ария, качен на стол. Без опозиция двуметровият Стивън е извършил християнска ария, славеща Бог, за което е получил доста овации.

Снажният защитник бе притеглен в представителния тим на Нигерия, откакто направи усещане по време на шампионат в Либия през януари. Езе бе част от отбор, формиран единствено от футболисти, играещи в родината си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР