Защитникът на Локомотив Пловдив Стивън Езе остана без виза за

...
Защитникът на Локомотив Пловдив Стивън Езе остана без виза за
Коментари Харесай

Въпреки протеста на Крушарски, Стивън Езе остана без виза

Защитникът на Локомотив Пловдив Стивън Езе остана без виза за Франция и ше пропусне реванша от Лига Европа против Страсбург. Това разгласи притежателят на пловдивския клуб Христо Крушарски, който организира кротичък митинг пред посолството на Франция в София.

Другият проблематичен за Локомотив футболист - Парвизджон Умарбаев е получил нужните документи и ще пътува с тима за реванша в четвъртък.

„ Виза няма. Било процедура и визата можело да стане подготвена на 15-ти август. Всичко е целенасочено”, бяха първите думи на Крушарски след срещата си в посолството.

„ Нас ни упрекват за расизъм на стадиона, а това не желая да го назовавам нищо. Вие сами си преценете какво е отношението към нас българите. Това са хора, които работят от две години в България, влизат в Европа, а тук има разделение”, продължи босът на „ смърфовете”

„ Има Господ и гледа. Мисля, че този път ще получат още един български пестник. Важно е да ги бием, а не толкоз да ги отстраним. Мисля, че Страсбург също е намесен в цялото нещо. Това не може да се случи без тяхно присъединяване, тъй като написаха един куп тъжби. От през вчерашния ден сме сезирали УЕФА, когато получихме информацията за двамата. Сезирали сме УЕФА, ФИФА, Българския футболен съюз, президентството, Министерски съвет и така нататък Всички наши институции се намесиха, за ФИФА и УЕФА не знам, само че мисля, че има отговор”, сподели още той.

Още по-темата:

Крушарски стачкува пред Френското посолство в София
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР