Защитникът на Локомотив (Пловдив) Давид Малембана иска да бъде продаден,

...
Защитникът на Локомотив (Пловдив) Давид Малембана иска да бъде продаден,
Коментари Харесай

Защитник на Локомотив иска трансфер

Защитникът на Локомотив (Пловдив) Давид Малембана желае да бъде продаден, твърди " Меридиан мач ". Той още не се е прибрал от Германия, макар че разгласи, че ще направи това с треньора Бруно Акрапович.

24-годишният състезател на няколко пъти отсрочва завръщането си, макар че живее в Берлин, а оттова до неотдавна имаше полети до България. В момента у нас кацат самолети от Мюнхен, Дортмунд, Франкфурт и Дюселдорф.

Малембана е привлякал вниманието на турски клуб, а мениджърите му са се поблазнили от солидната комисионна, която може да получат при трансфер. Те мътят главата на бранителя, който е национал на Мозамбик.

Давид пристигна на " Лаута " от четвъртодивизионния Динамо (Берлин). " Смърфовете " обаче не желаят да се разделят с нито един от главните си футболисти, тъй като задачата е играждане на стабилен тим, който да взе участие в Лига Европа.

" Мисля, че Давид ще се прибере. Трудно е, аз самият го изпитах. Давид има контракт за още две години и половина. Ако някой желае да го притегли би трябвало да пригови милион и половина $ ", разгласи треньорът на Локомотив Бруно Акрапович.
 Локомотив (Пловдив) си хареса крило на Локомотив (София)
Локомотив (Пловдив) си хареса крило на Локомотив (София)

" Смърфовете " желаят Илиян Стефанов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР