Защитникът на Локо София Мики Орачев стана 16-ият играч, направил

...
Защитникът на Локо София Мики Орачев стана 16-ият играч, направил
Коментари Харесай

Ясен Петров е използвал 45 футболисти в националния отбор

Защитникът на Локо София Мики Орачев стана 16-ият състезател, направил формален дебют в националния при Ясен Петров. Левият бек влезе като запаса при 1:2 от Хърватска. В предходния спаринг, който трикольорите изиграха в Доха, първата си среща за състава записа централният защитник на Арда Алекс Петков. Той бе на терена против Катар (1:2). С дебют от попадналите в групата за двете контроли не съумя да се похвали само младият вратар на Черно море Иван Дюгеров.

Бройката на употребяваните играчи, откогато Ясен Петров пое националите, набъбна на 45.

Ивайло Чочев е пропуснал един-единствен дуел на националите под управлението на Ясен Петров. Халфът не бе на терена само при провалянето с 1:2 от Катар в Доха.

България изигра 19-ия си мач против Хърватска. Поражението, което допуснахме от този противник, бе под номер 6. Имаме една победа - с 2:0 на 12 октомври 2002 година на " Васил Левски ", както и 2 равенства. Общата ни голова разлика е 6-18.

Кирил Десподов стана четвъртият ни национал, вкарал на Хърватска, Предишните ни 5 гола бяха дело на - Димитър Бербатов (2), Мартин Петров (2) и Стилян Петров (1).
 Националният тим пропадна още в ранглистата на ФИФА, наредихме се до Салвадор
Националният тим пропадна още в ранглистата на ФИФА, наредихме се до Салвадор

Пред нас са Ирак, Кабо Верде, Черна гора и Южна Африка

Серията на трикольорите без триумф като посетител набъбна на 20 мача, отбелязва " Тема спорт ". За последно те победиха отвън рамките на страната ни преди повече от 3 години и половина. Това се случи на 6 септември 2018-а - 2:1 при аудиенция на Словения от Лигата на нациите, като отборът бе воден от Петър Хубчев. След това наредихме 8 равенства и 12 провали, при голова разлика 10-33. След Хубчев на треньорския мостик заставаха Красимир Балъков, Георги Дерменджиев и Ясен Петров, с които не успяхме да победим на открито. При настоящия селекционер салдото ни е 10 мача, 4 paвенства и 6 загуби, а головата разлика е 6-18.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР