Защитникът на Ливърпул Вирджил ван Дайк, който е считан за

...
Защитникът на Ливърпул Вирджил ван Дайк, който е считан за
Коментари Харесай

Ван Дайк разкри за кого е гласувал в анкетата за играч на сезона във Висшата лига

Защитникът на Ливърпул Вирджил ван Дайк, който е считан за любимец за наградата за състезател на сезона във Висшата лига, разкри своя избор в анкетата на футболистите, която дефинира спечелилия. Това е крилото на Манчестър Сити Рахийм Стърлинг - главният му съперник за премията.

“Гласувах за Стърлинг. Направих това, което считам за вярно, и мисля, че той го заслужава. Направи приказен сезон. Можех да гласоподавам за Бернардо Силва, както и за още няколко играчи на Сити. Но просто съм почтен. Смятам, че доста се е подобрил като състезател. Ще забележим дали ще завоюва премията. Разбира се, че в случай че я спечелиш, ще си горделив. Такъв би трябвало да бъдеш. Но цялата усърдна работа на тренировките е обща заслуга. Важно е да спечелиш нещо като тим, нещо групово като клуб. Дано да се случи нещо такова. Всички можем да бъдем с вдигнати глави при точките, които имаме. Това, че сме изгубили единствено един мач до момента във Висшата лига, е доста особено. Докато всичко не бъде решено, просто би трябвало да продължаваме напред. Индивидуални призове? Не знам.

Virgil van Dijk reveals his vote for PFA Player of the Year...

https://t.co/zKgaOWXOvV#lfc #mcfc pic.twitter.com/pJgCjnjqCF
— FourFourTwo (@FourFourTwo) April 9, 2019 Мисля, че най-важното нещо е да вършим това, което сега вършим. Нека да се любуваме. Смятам, че всички отбори в лигата биха желали да са на нашата позиция сега. Ние сме в страхотна обстановка. Можеше да е и по-добре, само че както и да е. Все още имаме късмет да спечелим купата и Шампионската лига. Може да се трансформира в боязън, когато четеш медиите и обществените мрежи. При това състояние би трябвало да си доста мощен душевен. Когато съдийският сигнал прозвучи и стартира мачът, би трябвало да покажем това, което вършим цялостен сезон. Да покажем класата си, да сме самоуверени и да го приемем”, разяснява Ван Дайк пред FourFourTwo.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР