Защитникът на Ливърпул Върджил ван Дайк сподели, че вече се

...
Защитникът на Ливърпул Върджил ван Дайк сподели, че вече се
Коментари Харесай

Ван Дайк: Вече се чувствам победител

Защитникът на Ливърпул Върджил ван Дайк показа, че към този момент се усеща като победител, откакто бе номиниран за Златната топка. Церемонията по връчване на оценката е довечера във френската столица Париж.

Звездата на Барселона Лионел Меси е любимец за спечелването на премията за шести път, само че се чака Ван Дайк да даде сериозен отпор на аржентинеца. Двамата към този момент се конкурираха за оценката на УЕФА за Най-добър състезател на годината и Меси съумя да изпревари холандеца.

„ Трябва да погледна трезво на нещата. Ще съм там, тъй като има причина и няма да има губещи довечера “, показа Върджил ван Дайк.

„ Много съм горделив да съм в тази групичка поради представянето си в отбора предходната година, както и с моята страна. Не доста играчи отиват там. Ще има спечелили, само че няма да има губещи. Ще забележим какво ще се случи “, показа още холандецът.

Ван Дайк е един от седмината номинирани за Златната топка от отбора на Ливърпул. Останалите са вратаря Алисон, Трент Александър-Арнолд, Джорджиньо Вайналдум, Мохамед Салах, Роберто Фирмино и Садио Мане.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР