Защитникът на Ливърпул Върджил ван Дайк сподели, че е очаквал

...
Защитникът на Ливърпул Върджил ван Дайк сподели, че е очаквал
Коментари Харесай

Ван Дайк: Когато си на върха, всеки иска да те повали

Защитникът на Ливърпул Върджил ван Дайк показа, че е очаквал сложни време за тима през сегашния сезон. След като стигнаха до първа купа от 30 години, мърсисайдци се пробват да задържат високото равнище.

“Мисля, че да останеш на върха е най-трудното нещо. Когато стигнеш върха, всеки желае да те види по какъв начин се проваляш, съобщи Ван Дайк. - Лично за мен, аз желая да дам всичко от себе си до отказването си и по-късно да не скърбя за нищо.”

“Според мен това е най-неприятното чувството - да имаш чувството, че съжаляваш за нещо. Очакват ни провокации в бъдеще. Шампиони сме - нещо, което се случва след дълго време в клуба. Трябва да се любуваме на момента”, добави той.

Keep going, face up to it, learn and move on! Now to national duties... 3 big games coming up!
— Virgil van Dijk (@VirgilvDijk)
Нидерланцецът призна, че публиката на “Анфийлд” му липсва: “Феновете може да изиграят голяма роля в сложни моменти. Когато получиш гол, те ще те вдигнат. Когато вкараш, карат противника да бъде още по-притиснат. За всички е по този начин, само че всеки знае какъв брой мъчно се играе на “Анфийлд”, когато почитателите са зад тила ни.” Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР