Защитникът на Ливърпул - Върджил ван Дайк, е изиграл ключова

...
Защитникът на Ливърпул - Върджил ван Дайк, е изиграл ключова
Коментари Харесай

Ван Дайк е убедил Коди Гакпо да избере Ливърпул

Защитникът на Ливърпул - Върджил ван Дайк, е изиграл основна роля в сполучливия трансфер на Коди Гакпо. Бранителят персонално се е обадил на сънародника си, с цел да го убеди, че " Анфийлд " е вярното място за него.

Нападателят бе трансферна цел номер едно на огромния противник на мърсисайдци - Манчестър Юнайтед, само че Ливърпул съумя да отмъкне 23-годишния футболист под носа на " алените дяволи ".

От управлението на Ливърпул към този момент са договорили прехвърлянето за сума към 50 милиона евро, в това число бонусите. За Гакпо предстоят медицински прегледи и оформянето на някои последни елементи, като в Ливърпул се надяват да го видят в алено още през първите дни на месец януари, когато отваря трансферния прозорец.

Медиите в Англия настояват, че капитанът на Нидерландия - Ван Дайк, е провел доста значим телефонен диалог за младото украшение на " лалетата " и е съумял да промени решението му да премине на " Олд Трафорд ". Самият Ван Дайк, сякаш загатна за идния трансфер, часове преди да се е случил.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР