Защитникът на Ливърпул Джо Гомес ще се възстановява 3-4 седмици,

...
Защитникът на Ливърпул Джо Гомес ще се възстановява 3-4 седмици,
Коментари Харесай

Ливърпул губи защитник за няколко седмици

Защитникът на Ливърпул Джо Гомес ще се възвръща 3-4 седмици, само че се чака да играе още веднъж този сезон. Това изясни мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп. 20-годишният защитник получи травма в глезена по време на мача на националния тим на Англия против Холандия предходната седмица.

“Положението му е съществено, дотолкоз, че сигурно ще пропусне идващите няколко мача, само че съм съвсем сигурен, че още веднъж ще играе през този сезон. Надяваме се, че ще възобнови тренировки след 3-4 седмици”, съобщи Клоп. Той добави, че Натаниел Клайн е изцяло здрав след дългото му неявяване.

Утре Ливърпул гостува на Кристъл Палас във Висшата лига, а в сряда се изправя против Манчестър Сити в мач от четвъртфиналите на Шампионската лига. “Ман Сити ще е доста значим мач, само че не сега. Сега ни следва дуел против Кристъл Палас и цялата ни централизация е ориентирана към него. Ще ни бъде мъчно. Гледах мача им против Ман Юнайтед. Намират се в добра форма. Рой прави страхотна работа, откакто ги пое в доста тежко състояние”, разяснява мениджърът.

Клоп бе запитан има ли развиване към бъдещето на Емре Джан, чийто контракт изтича в края на сезона. Той разяснява с усмивка появилите се спекулации, че германецът е изискал заплата от 200 000 паунда на седмица: “Поиска 250 хиляди. Нищо не е решено, преговаряме”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР