Защитникът на Ливърпул Деян Ловрен е на мнение, че голмайсторът

...
Защитникът на Ливърпул Деян Ловрен е на мнение, че голмайсторът
Коментари Харесай

Лукаку ме ритна нарочно, твърди Ловрен

Защитникът на Ливърпул Деян Ловрен е на мнение, че голмайсторът на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку преднамерено го е ритнал в края на първото полувреме на дербито сред двата отбора на “Анфийлд”. Двубоят приключи без голове, а след края му мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп съобщи, че Лукаку е заслужавал червен картон за проявата си.

“Озовах се под Лукаку и мисля, че той можеше да ме защищити, само че не стана по този начин. Мисля, че го направи преднамерено. А даже да не е имал желание да ме нарани, трябваше да се извини. Но Лукаку беше нервозен през целия мач, може би и това оказа влияние”, показа Ловрен.
BREAKING: Sky sources: The @FA will not pursue a case against @ManUtd's Romelu Lukaku for his alleged stamp on @LFC defender Dejan Lovren. pic.twitter.com/D7DYXyQTT2
— Sky Sports News (@SkySportsNews) 16 октомври 2017 година “Случилото се на терена, си остава там. Не мога да кажа, че не съм отчаян, само че във футбола би трябвало постоянно да се гледа напред”, добави хърватинът.

Вчера стана ясно, че от ФА няма да подхващат следствие против Лукаку, въпреки че десйтвията на белгиеца останаха незабелязани от съдията Мартин Аткинсън.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР