Защитникът на Левски Роман Прохазка ще има специална подкрепа на

...
Защитникът на Левски Роман Прохазка ще има специална подкрепа на
Коментари Харесай

Агитка от Словакия подкрепя "Левски" в дербито

Защитникът на " Левски " Роман Прохазка ще има специфична поддръжка на трибуните по време на дербито от последния кръг на постоянния сезон против ЦСКА. От родната Словакия на футболиста ще дойдат негови другари, които ще викат за " сините " на стадиона в неделя (18 март).

" Ще дойдат другари от Словакия, а други ще го гледат през интернет, тъй като знаят, че това е доста значим мач за нас ", похвали се Прохазка пред bTV.

" Май повече време към този момент съм в " Левски ", в сравнение с бях в " Спарта ". Винаги мачовете с ЦСКА са били най-интересните в България. Така ще остане постоянно! Има максимален интерес, най-вече почитатели. Мен не ме тормози дъждът. Надявам се да дойдат колкото се може повече хора. Това е един забавен мач и колкото повече хора има, толкоз по-добре за футболистите. Тези мач за нас, като футболисти, за почитателите, постоянно са забавни ", сподели още той.

И макар, че Прохазка беше измежду голмайсторите в последните конфликти сред " сини " и " червени ", той е безапелационен, че по-важни са трите точки, в сравнение с името му да бъде записано на таблото.

" Не е значимо кой вкарва, а да спечелим мача. Трябва и да мислиш, и да даваш всичко от себе си. В тези мачове всички са доста стимулирани ", сподели Прохазка.

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР