Защитникът на Левски Ноа Сонко Сундберг ще намери място в

...
Защитникът на Левски Ноа Сонко Сундберг ще намери място в
Коментари Харесай

Левски ще има проблем, ако стигне до бараж

Защитникът на Левски Ноа Сонко Сундберг ще откри място в националния тим на Гамбия за идното посещение на Южен Судан, настояват локалните медии. Двубоят е на 12 юни и е част от квалификациите за Купата на Африка.

26-годишният централен защитник стартира като титуляр в предходните два мача на отбора - успеха над Мали (1:0) на 28 март и провалянето от същия противник с 0:2 4 дни по-рано.

Интересното е, че в случай че Левски се класира за бараж за Лигата на конференциите, който по стратегия би трябвало да е на 11 юни, неделя, то от клуба ще желаят да спрат Сундберг за националния отбор. Тогава от " Герена " ще би трябвало да реализират някаква сделка с Гамбия.

Ноа прави доста постоянен сезон. Той има 28 турнирни мача за Левски. Доказателството за мощните му изяви е фактът, че той е наблюдаван от задгранични тимове. Като най-сериозен претендент за подписа на бранителя се обрисува гръцкият гранд Панатинайкос. Пред трансфер след края на акцията е и сътрудника му в защитата на " сините " Хосе Кордоба.
 Топузаков: Както постоянно се получава - със отбраната не можеш да си спечелиш точките
Топузаков: Както постоянно се получава - със отбраната не можеш да си спечелиш точките

Трябваше да бъдем по-агресивни, споделя той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР