Защитникът на Левски Келиан ван дер Каап го грози наказание

...
Защитникът на Левски Келиан ван дер Каап го грози наказание
Коментари Харесай

Наказание от УЕФА грози защитник на Левски

Защитникът на Левски Келиан ван дер Каап го грози наказване от УЕФА. Причината за това е буйното му държание след промяната му в 83-ата минута при загубата от Айнтрахт във Франкфурт с 0:2 в реванша от плейофите на шампионата Лига на конференциите. Защитникът стартира нервно да клати глава при излизането си от терена, а по-късно при прибирането към скамейката си чукна ръката с тази на треньора Николай Костов в символ на привет, направи същото с човек от щаба, преди да стартира да рита бутилки, както и докторската чанта.

От Левски разкриха, че реакцията е била ориентирана към съдията Алард Линдхаут. Бранителят му потърсил сметка за някои противоречиви отсъждания, написа „ Мач Телеграф “. Едно от тях бе обвързвано с Рикардиньо. Главата му бе окървавена, а реферът даже не отсъди фаул. Освен това нападателят на „ сините “ трябваше да получи помощ отвън терена. Така Левски бе с 10 души на терена, когато започва офанзивата, довела до първото попадение за Айнтрахт.

Съвсем по друг метод работи съдията при обстановката, в която Кристиан Якич получи комоцио. Футболистът на „ орлите “ не бе изнесен с носилка, а лекарите пробваха да го свестят на терена преди да стане ясно, че той няма да продължи.

Поведението на Ван дер Каап сигурно е било разказано в съдийските отчети.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР