Защитникът на коментира победата на своя тим над в мач

...
Защитникът на коментира победата на своя тим над в мач
Коментари Харесай

Антов: Важното е, че победихме, към момента не знам да има оферти за мен

Защитникът на разяснява успеха на своя отбор над в мач от 13-ия кръг на efbet Лига. Младият защитник остана удовлетворен, а " алените " се постановиха с 1:0.

" Това е безконечното дерби, в никакъв случай не може да очакваш да победиш с огромна разлика. Важното е, че успяхме да вземем мача, бе доста значимо това за нас. Взехме си трите точки и си свършихме работата. Важното е да си съсредоточен, гледахме да не се случват неща, които не би трябвало. Жалко, че останахме с 10 индивида, само че се концентрирахме и задържахме резултата.

Не мисля, че трябваше да си мислим, че Левски може да изравни. Щеше да е хубаво да вкараме повече голове, само че си свършихме работата и трите точки са най-важни. Сега идва отмора, време е за равносметка. От от дълго време не бяхме играли в подобен циъл. Справихме се добре, само че има накъде още да вървим.

Сега ще пристигна една отмора и ще работим повече с новия ментор и с новата скица на игра. Очаквам една хубава отмора и нека играем още по-добре напролет. Аз съм футболист на ЦСКА, мисля единствено за това, не знам за предложения и мисля единствено за тима.

Паузата ще ни пристигна добре, тъй като изиграхме много мачове. С добра подготвка пролетта ще покажем още по-добри неща ", приключи Антов.

efbet Лига 13 кръг, петък 18 декември  ЦСКА-София 1:0краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР