Защитникът на Жерард видя повод за оптимизъм след загубата с

...
Защитникът на Жерард видя повод за оптимизъм след загубата с
Коментари Харесай

Пике: Загубите от Реал са болезнени, но има повод за оптимизъм

Защитникът на Жерард видя мотив за оптимизъм след загубата с 2:3 от в полуфиналите от минитурнира за Суперкупата на в Саудитска Арабия. Според, който е съществена фигура в състава на каталунците, върви в вярна посока под управлението на легендата на клуба Чави Ернандес.
 Реал Мадрид изпревари Барселона по цена на футболистите Реал Мадрид изпревари Барселона по цена на футболистите

“Играхме доста добре, въпреки и да не спечелихме. Определено не подобен резултат искахме. Винаги е мъчително да загубиш от, само че се приближаваме съм успехите и ни би трябвало една решителна крачка. Напуснахме терена с вдигната глава. Рискувахме, атакувахме, само че те отнемаха топката, проведоха контраатаки с доста играчи и бележеха. Все отново показахме високо равнище, а завърналите се играчи се вписаха също добре ”, разяснява.

Загубата на от беше пета поредна, което не се беше случвало от интервала 1962-1965 година. Тогава мадридчани не престават серията до 7 триумфа. Следващото Ел Класико е на 20 март, когато посреща в.
 Реал Мадрид надделя Барса в зрелищно Ел Класико за историята Реал Мадрид надделя Барса в зрелищно Ел Класико за историята
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР