Защитникът на италианския национален отбор Леонардо Бонучи смята, че Австрия

...
Защитникът на италианския национален отбор Леонардо Бонучи смята, че Австрия
Коментари Харесай

Бонучи: Австрия е много опасен съперник

Защитникът на италианския народен тим Леонардо Бонучи счита, че Австрия е по-силен тим от тези, които “адзурите” срещнаха в груповата фаза. Тимът на Роберто Манчини записа три победи с голова разлика 7:0 против Турция, Швейцария и Уелс. Сега упованията са за относително елементарен триумф и на осминафиналите, само че в италианския лагер не подценяват Австрия.

„ Предстои ни доста значим мач против рисков противник, само че в съблекалнята царува добра атмосфера и това е най-важното. Австрия има задоволително класа, с цел да ни затрудни. Подготвяме се да покажем своя жанр и да победим “, съобщи Бонучи.

„ Никога не сме споделили, че превъзхождаме един или различен тим, само че сме уверени в себе си и в това, че сме на прав път. Ако обаче за момент си позволим да загубим централизация, всичко може да рухне. Виждам лицата на момчетата, всеки един от тях е оптимално стимулиран и предан на общата цел. Понякога се постанова да играеш грозно, само че да постигнеш нужния резултат. Важното е да избереш верния метод “, продължи бранителят на Ювентус.

„ Малките елементи вършат огромната разлика. Трябва да обърнем внимание на всеки обособен детайл, който може да наклони везните в наша изгода. По метода, по който играят, австрийците ще са най-трудният ни противник от началото на шампионата. Стилът им е немски - пресират високо и пробват незабавно да си върнат топката. Определено са с една концепция по-добри от тимовете, който срещнахме в групата “, сподели още Бонучи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР