Защитникът на Испания Дани Карвахал коментира победата над Хърватия във

...
Защитникът на Испания Дани Карвахал коментира победата над Хърватия във
Коментари Харесай

Карвахал: Жена ми едва не роди от напрежение

Защитникът на Испания Дани Карвахал разяснява успеха над Хърватия във финала на Лигата на нациите.

„ Да спечелиш трофей с националния си тим значи доста. Това е доста значим миг в моята кариера, тъй като националният тим е моята горделивост. Вкарвал съм единствено една дузпа в цялата си кариера, за Суперкупата на Испания, само че желаех да направя този удар. Когато мачът свърши, отидох при треньорите, те направиха лист от петима играчи и им споделих, че в случай че някой се колебае или няма убеденост, мога да изстрелвам, а в случай че не, тогава ще получа шестото попадение. В последна сметка ми се отдаде опцията, която желаех ", показа Карвахал след срещата.

" Жена ми е бременна в 36 седмица. Тя ми сподели, че съвсем е родила от напрежение! Цялото ми семейство беше доста нервно. Разбирам по какъв начин би трябвало да са се почувствали, само че всичко завърши добре “, добави футболистът.

Редовното време и продълженията приключиха без маркирани голове. При дузпите Ловро Майер и Бруно Петкович пропуснаха за хърватите, а Аймерик Лапорт за испанзците. Победният 11-метров удар бе изпълнен от Дани Карвахал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР