Защитникът на Интер Стефан де Врай се очертава като една

...
Защитникът на Интер Стефан де Врай се очертава като една
Коментари Харесай

Тен Хаг иска още един нидерландец в Ман Юнайтед

Защитникът на Интер Стефан де Врай се обрисува като една от главните цели на Манчестър Юнайтед за лятото. 30-годишният защитник се причисли към " нерадзурите " от Лацио през 2018 година и от този момент има 163 мача за италианския гранд.

Но актуалният му контракт изтича идващото лято, тъй че клубът е отворен към концепцията да го продаде допустимо най-скоро, с цел да избегне риска да го загуби без пари следващата година. Според италианското издание " Gazzetta Dello Sport ", Манчестър Юнайтед се интересува от евентуален трансфер на нидерландския национал.

Привличането на нов бранител е на върха на листата с цели за новия управител на " алените дяволи " Ерик загар Хаг и се твърди, че той обмисля да вземе точно сънародника си на " Олд Трафорд ".

Информацията добавя, че, в случай че на бранителя му бъде позволено да напусне, то Юнайтед е доста евентуално да насочи сериозна оферта.

В същото време на " Олд Трафард " не престават да преследват централния бранител на Аякс Лисандро Мартинес, като се твърди, че са отправили предложение за аржентинеца на стойност от 43 милиона паунда. Интерес към Мартинес обаче има и от страна на Арсенал.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР