Защитникът на Интер - Милан Шкриниар, ще се присъедини към

...
Защитникът на Интер - Милан Шкриниар, ще се присъедини към
Коментари Харесай

Шкриниар е сигурен за ПСЖ, но чак от лятото

Защитникът на Интер - Милан Шкриниар, ще се причисли към Пари Сен Жермен през лятото, откакто „ нерадзурите “ отхвърлиха оферта от парижани за това той да премине на „ Парк де Пренс “ още този месец.

Джанлука ди Марцио оповестява, че ПСЖ в действителност е отправил оферта за словака, чийто контракт изтича през лятото. Те са предложили към 10 милиона евро на Интер, който обаче счита, че тази сума дава отговор на тяхната оценка на централния защитник. Те желаят най-малко двойно на това, с цел да го продадат този месец, вместо да го изгубят без пари през лятото.

Иначе Шкриниар към този момент е постигнал съглашение да заиграе към ПСЖ през лятото и в този момент остава да се разбере само прехвърлянето да се реализира още до края на този месец.

Интер към този момент прегледа евентуални заместници на Шкриниар и един от тях е Тиаго Джало от Лил. Другите спрягани имена са Виктор Линдельоф от Манчестър Юнайтед, както и Крис Смолинг, който към момента не е подписал нов контракт с Рома. Привличането на шведа от Манчестър Юнайтед също би било комплицирана задача.

Milan has already signed with for next season. have sent their first bid to to buy him now: have rejected it.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР