Защитникът на Интер Матео Дармиан сподели, че в лагера на

...
Защитникът на Интер Матео Дармиан сподели, че в лагера на
Коментари Харесай

Матео Дармиан: Ще играем с увереност

Защитникът на Интер Матео Дармиан показа, че в лагера на “нерадзурите ” са уверени преди финала в Шампионската лига против Манчестър Сити. За него срещата ще бъде специфична и по друга причина - като някогашен състезател на Манчестър Юнайтед, и то не крие, че мотивацията му ще е още по-голяма точно поради това.

“Целта ни е да спечелим трофея, желаеме да спечелим. Знаем, че ще бъде мъчно, само че ще играем с убеденост. Знаем, че можем да сме рискови за Манчестър Сити ”, съобщи Дармиан.

“Играл съм против Манчестър Сити доста пъти с екипа на Ман Юнайтед. Познаваме качествата им, страховит тим са. Ние би трябвало да бъдем на най-хубавото си равнище и да създадем мача сложен за тях. Ще се опитаме да развием нашите хрумвания и да играем със сърце. Знам, че ще бъде специфичен мач. Играл съм за Манчестър Юнайтед, тъй че ще бъде особено. Ще дадем всичко от себе си, с цел да спечелим ”, добави той.

“Развълнувани сме за този миг, в серия сме и сме добре физически. Чувстваме се добре. Всеки един от нас е горделив да бъде тук и да играе край в Шампионската лига ”, сподели още бранителят.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР