Защитникът на Интер Диего Годин вярва, че тимът може да

...
Защитникът на Интер Диего Годин вярва, че тимът може да
Коментари Харесай

Годин вярва, че Интер може да настигне Ювентус

Защитникът на Интер Диего Годин има вяра, че отборът може да настигне водача Ювентус. " Нерадзурите " са на второ място в Серия А, като изостават от първенеца на Италия на осем точки шест кръга преди края.

" Важно е да печелим, без значение по какъв метод. Няма да гледаме обратно със страдание, а ще се поучим от този мач ", съобщи Годин след вчерашния дуел с Торино. Интер завоюва с 3:1, откакто обърна мача през второто полувреме. Уругваецът се разписа за 2:1, а това бе първият му гол за клуба.

" Имаме опция да останем втори и ще пазим тази позиция. Трябва да мислим за спечелването на всеки мач, с цел да се доближим до Ювентус ", добави той.

GODÍN AIRLINES IS BACK!

Diego Godín scored his first Inter goal today and of course he did so with his head.

The central defender has scored 41 goals during his career - 33 goals have been headers. Specialist. pic.twitter.com/EQFtAhdEPA
— Warriors of Uruguay (@UruguayanHeroes) July 13, 2020
Бившият защитник на Атлетико Мадрид за поредин път отхвърли опцията да напусне в края на сезона: " Чувствам се добре. Опитвам се да оказвам помощ на тима и да върша това, което треньорът желае от мен. Имам тригодишен контракт. Искам да остана тук и да реализира огромни неща с Интер ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР