Защитникът на Интер Алесандро Бастони ще пропусне и предстоящия двубой

...
Защитникът на Интер Алесандро Бастони ще пропусне и предстоящия двубой
Коментари Харесай

Бастони пропуска и мача с Удинезе

Защитникът на Интер Алесандро Бастони ще пропусне и идния дуел с в Серия " А ". Той има травма на прасеца и ще получи още отмора от треньорския щаб на " нерадзурите ".

Централният бранител е бил прегледан на скенер тази заран в клиниката " Хуманитас " в Розано, а резултатите са удостоверили, че става въпрос за мускулен проблем в левия прасец. Състоянието му ще бъде следено от лекарите на клуба всекидневно, само че на този стадий той сигурно няма да пътува за мача в Удине.

Тази контузия мъчи 23-годишния защитник от известно време насам. Заради нея той не игра и в мача с Болоня през седмицата. Треньорския щаб се надяваше тази отмора да му бъде задоволителна и той да успее да се възвърне за идващия дуел, само че за момента няма позитивни вести и играчът остава отвън сметките.

Това не е добра вест за треньора Симоне Индзаги. Бастони се трансформира в главен дирек в защитата на Интер под негово управление, като през този сезон има 41 мача във всички шампионати, 1 гол и 3 асистенции на сметката си. С него на терена отборът е записал 19 " чисти " мрежи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР