Защитникът на Германия Антонио Рудигер не вижда отбора си като

...
Защитникът на Германия Антонио Рудигер не вижда отбора си като
Коментари Харесай

Рюдигер: Не много хора биха заложили да сме трети на този етап от сезона

Защитникът на Германия Антонио Рудигер не вижда тима си като изявен любимец за Европейското състезание през идната година, само че е благополучен, че основни играчи би трябвало да бъдат разполагаем.

Турнирът през 2020 година беше анулиран с една година поради пандемията на ковид, което в действителност беше добра вест за бранителя Никлас Зюле и крилото Лерой Сане, като и двамата получиха съществени контузии и не бяха сигурни, че ще играят, в случай че конкуренцията се бе провела по график.

" За да бъда изцяло почтен, не считам, че сме един от изявените любимци - има няколко тима пред нас. Имаме доста надарени млади играчи. Вероятно не е неприятно за нас, че шампионатът е отсрочен с година. Никлас Зюле и Лерой Сане би трябвало да са разполагаем. Ще би трябвало да изчакаме и да забележим какво ще се случи до шампионата ", съобщи бранителят на Челси.

Лондончани имат полуфинал за ФА Къп против Манчестър Юнайтед и са в сериозна борба за място в топ 4 на Висшата лига, където остават единствено два кръга до края. " Ние сме на прав път, само че към момента имаме два сложни мача против Ливърпул и Уулвс. Хубавото е, че всичко е в личните ни ръце. Не доста хора биха заложили на нас да сме трети на този стадий от сезона ", добави Рудигер.

Челси към момента взе участие и в Шампионската лига, само че загуби семейството си от 1/8-финалите против Байерн Мюнхен с 0:3.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР