Защитникът на Габриел Магаляеш е трансферна цел на италианския гранд

...
Защитникът на Габриел Магаляеш е трансферна цел на италианския гранд
Коментари Харесай

Защитник на Арсенал е приоритетна цел на Ювентус

Защитникът на Габриел Магаляеш е трансферна цел на италианския гранд, твърди италианският публицист Джанлука Ди Марцио. 24-годишният бразилски централен защитник донесе успеха на “топчиите ” с 2:1 против в лондонското дерби в неделя, а Ди Марцио написа, че ползата на водения от Микел Артета отбор към Габриел е сериозен. Според журналиста от са подготвени да включат в евентуална договорка бразилския си халф Артур Мело, който все по-рядко се появява в игра с фланелката на Старата госпожа.
 Рожденикът Бонучи избави Ювентус от неуспех против последния Рожденикът Бонучи избави Ювентус от неуспех против последния
Именно е една от предпочитаните трансферни цели на “бианконерите ” за лятото, защото в негово лице виждат отличен вид за заместител на дългогодишния бранител на Юве Джорджо. Договорът на Киелини с торинци изтича през 2023 година, само че още това лято той може да се раздели с клуба след 17-години с бяло-черната фланелка. Една от вариантите пред ветерана е да заиграе в американското състезание (МЛС). Киелини, който през август ще навърши 38 години, към този момент разгласи отдръпването си от националния тим на след среща с на 1 юни на митичния стадион “Уембли ” в Лондон. Там двата отбора ще се изправят един против различен в спор за трофея “Финалисима ”, в който европейският първенец мери сили с първенеца на Южна Америка.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР