Защитникът на Евертън Майкъл Кийн е отхвърлил възможност за трансфер

...
Защитникът на Евертън Майкъл Кийн е отхвърлил възможност за трансфер
Коментари Харесай

Защитникът предпочел Евертън пред Юнайтед - Футбол свят - Англия



Защитникът на Евертън Майкъл Кийн е отхвърлил опция за трансфер в Манчестър Юнайтед, като вместо това е предпочел да заиграе за отбора на „ карамелите”. В изявление за “Daily Mail” футболистът разкрива какви са аргументите да избра да тренира под управлението на Роналд Куман. Любопитно е, че по-рано през днешния ден Алваро Мората също призна, че е отказал оферта от „ алените дяволи” през летния трансферен прозорец.

Мората призна: Конте, а не Моуриньо, ме завоюва

„ От Юнайтед проявяваха сериозен интерес към мен и поддържаха контакт с сътрудника ми. Определено желаеха да ме привлекат, само че се случиха няколко неща и аз взех решение, че Евертън е по-подходящия отбор за мен. Знаех, че тук ще ми бъдат обезпечени доста повече игрови минути, в сравнение с бих имал в отбора на Манчестър Юнайтед. Това беше и главната причина, заради която избрах трансфер в Евертън”, призна Кийн.

„ Ако би трябвало да съм почтен, това бе доста мъчно решение за мен, защото цялото ми семейство са почитатели на Манчестър Юнайтед. Баща ми щеше да се гордее с мен, в случай че бях подписал с тях, само че е удовлетворен, че пристигнах тук, вместо в Ливърпул”допълни той.

Защитник на Евертън: Имам доста да изучавам от Куман

Кийн дойде в Евертън през лятото за сумата от 25 милиона паунда. Договорът му е период 5 години.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР