Защитникът на Евертън Люка Дин ще отсъства до три месеца

...
Защитникът на Евертън Люка Дин ще отсъства до три месеца
Коментари Харесай

Удар за Евертън: Дин аут за три месеца

Защитникът на Евертън Люка Дин ще отсъства до три месеца поради травма на глезена, съобщи мениджърът Карло Анчелоти. Французинът получи контузия по време на подготовка, ще бъде подложена на интервенция идната седмица. "Голяма загуба е, тъй като той е приказен ляв бек, един от най-хубавите на своя пост в Европа сега, само че би трябвало да се оправим с това ", сподели Анчелоти.

Капитанът на Евертън Шеймъс Коулман продължава да има проблем с подбедрицата, до момента в който десният бек Джонджо Кени не се е възстановил изцяло от травма на глезена, само че е разполагаем за играта.

"Имаме положителни заместници в отбрана. Трима централни бранители могат да бъдат алтернатива. Алекс Иуоби може да играе отляво на отбраната без проблем. Вярно е, че вкарахме доста голове в тези първи мачове, бяхме ефикасни, тъй като нашите нападатели се оправиха в действителност добре. Но ние допуснахме прекалено много и би трябвало да избегнем това, имаме потребност от повече баланс ", добави италианският треньор.
Премиър лийг 10 кръг, събота 28 ноември  Евертън 19:30предстои  Лийдс Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР