Защитникът на Евертън - Люка Дин призна, че не е

...
Защитникът на Евертън - Люка Дин призна, че не е
Коментари Харесай

Люка Дин: Няма да влизам във война на думи с никого

Защитникът на Евертън - Люка Дин призна, че не е окачвал престоят му в състава на " карамелите " да приключи по подобен метод. Бранителят не се рабзира с мениджъра на отбора Рафа Бенитес и мина в Астън Вила.

" Само преди една година подписах нов контракт с упоритостта да остана в този клуб дълго време, давайки всичко за развиването на плана, в който имам вяра, и за буйните почитатели. Мечтата ми беше да оказа помощ на клуба да се върне там, където му е мястото.

Да нося капитанската лента в някои мачове постоянно ме правеше горделив. Всичко свършва, само че не чаках да завърши по този начин. Това, което стана, и някои неща, които бяха казани за мен в последните месеци, доста ме натъжиха. Но аз няма да влизам във война на думи с никого.

Клубът не заслужава това, почитателите не заслужават това, а в случай че би трябвало да бъда почтен, и аз не заслужавам това. Понякога е задоволителен един човек извън, с цел да скапе любовната приказка ", показа Дин в формалния си профил в обществената мрежа Инстаграм.
 Астън Вила и Евертън си стиснаха ръцете за френски бранител
Астън Вила и Евертън си стиснаха ръцете за френски бранител

Люка Дин от дълго време съобщи, че желае да напусне " Гудисън Парк "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР