Защитникът на Челси Антонио Рюдигер признава, че нещо трябва да

...
Защитникът на Челси Антонио Рюдигер признава, че нещо трябва да
Коментари Харесай

Трябва да си върнем мръсното в играта, надъхват се в Челси

Защитникът на Челси Антонио Рюдигер признава, че нещо би трябвало да се промени в тима, с цел да може той да бъде съперник на Манчестър Сити и Ливърпул, които сега са отпред в Премиър лийг. Лондончани първи съумяха през сезона да сразят първенеца - 2:0 на “Стамфорд Брижд” през декември. След това обаче тимът на Маурицио Сари не продължи във възходяща линия и сега е на 12 точки от върха.

“Били сме на равнище, когато е трябвало - разяснява Рюдигер, представен от Daily Star. - Ние първи надвихме Сити. Трябва сме по-настоятелни. Засега владеем топката, само че би трябвало отново да вкараме нещо мръсно в играта ни.”

Wet and windy at Cobham today! pic.twitter.com/yJOuQIvplA
— Chelsea FC (@ChelseaFC) February 8, 2019
Наскоро Сари сложи под подозрение мотивацията на своите футболисти, само че Рюдигер не е склонен с това. “Той е доста прочувствен треньор. Но не може всичко да бъде оправдавано с мотивацията. Големият ни проблем е, че не сме непрекъснати. Винаги се стремим към това, само че не постоянно се получава. Дълго време Челси залагаше на отбранителен футбол и няма по какъв начин за нула време да преминеш към нещо ново”, добави Рюдигер. Премиър лийг 26 кръг, неделя 10 февруари  Манчестър Сити 18:00предстои  Челси
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР