Защитникът на Челси Антонио Рюдигер е следен от Тотнъм, който

...
Защитникът на Челси Антонио Рюдигер е следен от Тотнъм, който
Коментари Харесай

Тотнъм ще се опита да отмъкне Рюдигер без пари от Челси

Защитникът на Челси Антонио Рюдигер е наблюдаван от Тотнъм, който ще се опита д го притегли като свободен сътрудник идващото лято. Както е известно, актуалният контракт на германеца изтича в края на сезона.

Смята се, че Рюдигер желае да получава по 400 000 паунда седмично, с цел да преподпише и точно зарад това договарянията текат постепенно. В момента най-високоплатеният на „ Стамфорд Брижд “ е Ромелу Лукака, който взима по 350 000 хиляди паунда на седмица.

Сега „ Daily Express “ написа, че мениджърът Томас Тухел е призовавал управлението на „ сините “ да отстъпи и да одобри настояванията на Рюдигер. Изданието показва, че Тотнъм към момента желае да го притегли, откакто се опита да го вземе през лятото, само че несполучливо.

Изглеждаше, че бранителят ще напусне „ Стамфорд Бридж “ преди 12 месеца, откакто рядко получаваше късмет за изява при предходния ментор на лондончани Франк Лампард. Но 28-годишният немски национал се трансформира в съществена фигура под управлението на Тухел, помагайки на тима си да завоюва Шампионската лига през предишния сезон.

Според „ Sky Germany “ пък бъдещето на Рюдигер в Челси е „ изцяло отворено “. Оттам настояват, че той няма да се вземе решение най-рано до януари.

Говори се, че Байерн Мюнхен и Ювентус също имат интерес да подпишат с Рюдигер като свободен сътрудник.

Antonio Rudiger is reportedly on the radar of Tottenham as he continues to hold out on a new Chelsea contract
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР