Защитникът на Бразилия Тиаго Силва призна, че липсата на контузената

...
Защитникът на Бразилия Тиаго Силва призна, че липсата на контузената
Коментари Харесай

Тиаго Силва: Усетихме липсата на Неймар, той е незаменим

Защитникът на Бразилия Тиаго Силва призна, че неналичието на контузената звезда Неймар се е отразила на играта на отбора. Вчера “селесао ” съумя да победи мъчно Швейцария с 1:0 с късен гол на Касемиро.

Тиаго Силва съобщи пред beIN Sports: “Днес усетихме неналичието на Неймар. Дори и като мощен колектив, той ще липсва на целия тим... Той е незаместим състезател в тима ”.

Макар че Тиаго Силва не направи връзка с отсъствието на Неймар с метода, по който играе тимът, то явно това е било фактор. От АП оповестиха, че Неймар е останал в хотела на тима, с цел да получи лекуване на глезена си, само че той не се е чувствал добре. Съотборникът му Винисиус съобщи: " Той беше печален, че не може да пристигна на мача. Не се усещаше добре. Не единствено поради крайници, само че и тъй като имаше малко температура. Надяваме се, че ще успее да се възвърне допустимо най-скоро. "

Неймар сигурно няма да може да играе и в последния мач на Бразилия от група “G ” против Камерун. Всички бразилски почитатели ще се надяват той да е подготвен за мачовете от елиминационната фаза.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР