Защитникът на Ботев (Враца) - Луис Фелипе Соарес даде интервю

...
Защитникът на Ботев (Враца) - Луис Фелипе Соарес даде интервю
Коментари Харесай

Бранител на Ботев : Пристигнах в България благодарение на приятелството ми с двама агенти

Защитникът на Ботев (Враца) - Луис Фелипе Соарес даде изявление за италианския районен вестник " Л`Унионе Монрегалезе ", в което приказва за акомодацията си в България.

" Пристигнах в България с помощта на другарството ми с двама сътрудници - Тиаго Ксавие и Уилям Ксавие. Успях да хвана шанса си и с помощта на Господ и на доста работа подписах контракт с клуба.

Най-голямото предизвикателство първоначално беше езикът, тук е писмеността е изцяло друга. Помагах си с британски, а към този момент научих няколко думи на терена и отвън него, които улесняват връзката ми с хората.

Най-трудният ми мач беше против първенеца Лудогорец, в никакъв случай няма да го не помни. За страдание загубихме с 2:1 и поради някои съдийски неточности, които ни ощетиха. Но в самостоятелен проект бе една от най-хубавите ми срещи и в края бях определен за състезател на мача.

Би ми харесало да се върна в Италия, там научих толкоз, най-много в тактическо отношение. Бразилец съм, само че Италия е мястото, където са родени моите прадеди, и имам огромно почитание към страната ", сподели Фелипе.
 Халф напусна Ботев (Враца)
Халф напусна Ботев (Враца)

Мартин Петков си потегли по лично желание
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР