Защитникът на Ботев Пловдив Атанас Чернев определи участието си в

...
Защитникът на Ботев Пловдив Атанас Чернев определи участието си в
Коментари Харесай

Атанас Чернев: Сбъднах мечтата си, Керкез преобрази отбора

Защитникът на Ботев Пловдив Атанас Чернев дефинира присъединяване си в дербито с градския противник Локомотив като сбъдната фантазия. 

" Гледал съм доста мачове от трибуните, татко ми ме е водил като дребен. Това преживяване е нещо ужасно. Това беше моята фантазия, аз през днешния ден усетих любовта на хората ", показа 21-годишният футболист.

" Бях контузен много дълго време. 15 години упражнявам в този тим, очаквам моят късмет да пристигна. Наистина бях доста благополучен, благодарих и на момчетата след мача. Всички бяха зад мен, това бе моя фантазия и аз я сбъднах ", сподели още Чернев.

" Това ми бе и дебют в дерби, считам, че се оправих добре. Надявам се да ми се дава късмет. Трябва да продължа да работя. Концентрирам се върху това да не върша неточности ", добави той.

" Смятам, че точките ще дойдат, считам, че Керкез ни преобрази. Направи ни много по-агресивен тим. Сменяме тактиката по отношение на всеки съперник, каквото е желал от нас, ние сме го изпълнили и по тази причина нещата се получават ", приключи бранителят.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР