Защитникът на Борнемут и Унгария – Милош Керкез, говори на

...
Защитникът на Борнемут и Унгария – Милош Керкез, говори на
Коментари Харесай

Защитник на Унгария от Висшата лига: Ситуацията с локацията на мача не ни повлия, искаме да победим

Защитникът на Борнемут и Унгария – Милош Керкез, приказва на конференцията преди европейската подготовка против България на Националния стадион „ Васил Левски “ в четвъртък от 19:00 часа. Срещата ще се играе пред празни трибуни.

Бранителят показа, че обстановката с неяснотата къде е щял да се организира дуелът не е повлиял на футболистите, които са подготвени да играят, където е нужно, с цел да завоюват.

„ Не сме обезпокоени от положението на тревата. Може умерено да се играе футболен мач. Утре излизаме и желаеме да победим. Добре съм, отпочинах си, тъй че съм подготвен да играя “.

„ По никакъв метод обстановката с местоположението на мача не ни повлия. Ние сме безусловно подготвени за срещата. Събрахме се, тренирахме, анализирахме, подготвени сме за дуела да го изиграем по най-хубавия вероятен метод и да победим “.

„ Да, видяхме маджарски почитатели в София, когато кацнахме, въпреки че е няма да могат да следят мача на трибуните. Те са тук да ни поддържат и ще се опитаме да спечелим мача поради тях “.

„ Не, не съм изпадал в сходна обстановка, само че отново споделям - подготвени сме да изиграем този мач, където се постанова “, съобщи Керкез.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР