Защитникът на Борисов, Горанов и Арнаудова ще обжалва задържанията им

...
Защитникът на Борисов, Горанов и Арнаудова ще обжалва задържанията им
Коментари Харесай

Полицаите не иззели нищо от Борисов, у Арнаудова намерили тефтер със задачи и брошурки

Защитникът на Борисов, Горанов и Арнаудова ще апелира задържанията им
Защитникът на някогашния министър председател Бойко Борисов, някогашния финансов министър Владислав Горанов и пиара на Борисов Севделина Арнаудова ще апелира пред Софийския административен съд 24-часовите им арестувания. Срокът е до четвъртък, посочи пред БНР юрист Менко Менков.

Очаква се по- късно през днешния ден Софийският градски съд да се произнесе по импортираните в края на работното време в петък претенции за утвърждение за претършуване и изземване в домовете на Борисов, Арнаудова и Горанов.

„ От Борисов нищо не е конфискувано. От дома на Арнаудова са конфискувани рекламни материали от последните предизборни акции с лика на Бойко Борисов, пропагандни – да гласоподават за него и за ГЕРБ, което има голямо значение за това досъдебно произвеждане, допускам. Тъй като е политически процесът, му изземват и рекламните материали, въпреки и за минали избори “, сподели Менко Менков.

„ Другото, което са иззели от вкъщи ѝ, е един бележник, на който от горната страна е пишело Борисов “, добави той, а на въпрос какво е имало в бележника, сподели: „ Това са си нейните задължения, дневни, като пиар там “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР