Защитникът на Берое Иван Иванов даде пространно интервю за гръцкия

...
Защитникът на Берое Иван Иванов даде пространно интервю за гръцкия
Коментари Харесай

Иван Иванов: Искам си парите от Панатинайкос

Защитникът на Берое Иван Иванов даде просторно изявление за гръцкия уебсайт gazzetta.gr, където приказва за злощастния си престой в гранда Панатинайкос. Понастоящм " детелините " дължат 145 000 евро на бранителя, който заплаши, че може да даде клуба на ФИФА, както към този момент направиха някои някогашни играчи на ПАО.

" Като цяло престоят ми в клуба бе добър, защото за пръв път от доста време играх постоянно, освен това за един от водещите клубове на Балканите. Няма защо да скърбя, защото оферта на тим с сходна история не се отхвърля. Познавах тогавашния си треньор Андреа Страмачони още от конфликтите ни в Лига Европа, когато аз бях в Партизан, а той в Интер. Доволен съм от нашето сътруничество. Научих доста, изключително за играта с трима в отбрана, с която за пръв път се сблъсках под негово управление. За мен той е индивидът с най-малка виновност за това, което се случва в клуба сега.Той даваше всичко от себе си, само че още тогава се знаеше, че финансовото ни положение е неприятно. В такива обстановки е по-добре отпред да е локален експерт, който да успокои играчите и да ги стимулира, до момента в който те се сблъскват с непрекъснатите неистини на управлението ", показа Иванов.

" Най-добрият ми миг в Панатинайкос бе голът против Брьондби и класирането ни за групите на Лига Европа. Започнхаме сезона обнадеждаващо, само че това, което се случи след това, се дължи напълно на неприятното ръководство. Вече дадох Панатинайкос на ФИФА, защото ми дължат 145 000 евро и по думите на юриста им скоро ще им вземат точки, в случай че не се издължат. Не ми се искаше да се стига до там, само че сред нас липсваше всякаква връзка и е срамно клуб като Панатинайкос да не може да ти заплати 6 месеца. За гръцкия футбол не е добре този клуб да е в това състояние. Единственото, което желая, е почтеност, почитание и отговорност, а откогато напуснах, не съм ги видял ", съобщи Русия пред гръцката медия.

Футболист №1 на България за 2013 година приказва и за упоритостите си с Берое. " Радвам се, че съм още веднъж в България. Отборът израства непрестанно и усъвършенства играта си. Самият аз съм отворен за всевъзможни оферти ", приключва Иванов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР