Защитникът на Берое Александър Василев заяви, че равенството с Левски

...
Защитникът на Берое Александър Василев заяви, че равенството с Левски
Коментари Харесай

Александър Василев: Треньорът иска да бъдем по-агресивни в защита

Защитникът на Берое Александър Василев съобщи, че равенството с Левски (1:1) е справедливо. Той разкри, че Димитър Димитров-Херо желае тимът да играе по-агресивно във фаза отбрана.

" Досега гледах в нашата съблекалня статистиката от мача, която демонстрира, че мачът справедливо е приключил наедно. Мисля си, че стана доста здрав мача с много единоборства. Ние създадохме по-чистите положения и имахме по-добре офанзиви, до момента в който Левски играеха повече с дълги топки, само че равенството е справедливо.

Вятърът се отрази много. Например на мен във фаза отбрана ми оказа помощ, до момента в който на нападателите имаха повече проблеми. Треньорът ни сподели, че в подготовката ще желае да промени това, което желае. От два мача играем с друга скица. Трябва да бъдем много по-агресивни във фаза отбрана. Работим и се опитваме да се нагодим на неговите условия.
Аз в Левски? Не съм нито доста млад, нито доста остарял за футбола. Работя интензивно и се надявам, че ще имам опция да играя на по-високо равнище, само че това е божа работа. Нямам визия ", разяснява Василев, който последната една година е мечтан от столичани. efbet Лига 18 кръг, събота 30 ноември  Берое 1:1краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР