Защитникът на Берое Александър Василев е претърпял катастрофа с мотор.

...
Защитникът на Берое Александър Василев е претърпял катастрофа с мотор.
Коментари Харесай

Национал на България претърпя катастрофа с мотор

Защитникът на Берое Александър Василев е претърпял злополука с мотор. 25-годишният ляв халф-бек е извадил шанс при случая. При рухването си той е наранил скулата си, написа "Мач Телеграф ".

Александър Василев се показа доста мощно през есента и стигна до националния тим, откакто беше извикан от Георги Дерменджиев за последните мачове за 2020 година Той даже дебютира за „ лъвовете “ при нулевото тъждество като посетител на Ейре на 18 ноември.

От щаба на старозагорци са безапелационни, че пострадването при рухването с мотора не е повода за забавянето на връщането в игра на Василев. Проблемът е със счупения нос. Бранителят пострада при загубата с 1:2 от Черно море. При първия гол на „ моряците “ националът получи удар в лицето, а треньорът на Берое Димитър Димитров беше гневен, че не е отсъден фаул.

Александър Василев е един от играчите на заралии с изтичащи контракти. В листата са още Иван Минчев, Георги Ангелов, Александър Цветков, Теди Мезаг, Крум Стоянов, Душан Перниш и Гоюс Макута. Преговори с някои от тях за подновяването на контрактите ще се водят в идната пауза в шампионата поради международните квалификации с Швейцария, Италия и Северна Ирланди
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР