Защитникът на Байерн Мюнхен Люка Ернандес се яви днес в

...
Защитникът на Байерн Мюнхен Люка Ернандес се яви днес в
Коментари Харесай

Люка Ернандес трябва да влезе в затвора доброволно до 10 дни

Защитникът на Байерн Мюнхен Люка Ернандес се яви през днешния ден в съда в Мадрид. Той бе свикан до 10 дни се влезе непринудено в затвор по собствен избор. Това е посочено в заповедното произвеждане, издадено от администрацията на Наказателен съд 32 в Мадрид.

Френският национал наруши възбраната да се доближава на по-малко от 500 метра от приятелката си. Двамата са пътували до Маями, само че макар че това е било непринудено, Ернандес е нарушил възбраната си.

От през днешния ден Люка има 10 дни, с цел да влезе непринудено в пандиза, в случай че жалбата на юристите му не бъде обработена в този период. Предвид процедурните периоди, това наподобява доста мъчно да се случи, твърди “AS”, заради което футболистът на Байерн ще би трябвало да стартира да излежава присъдата си най-късно от 28 октомври, четвъртък.

Германският първенец разчита на своя футболист и го чака да се причисли към тима в Лисабон. В сряда баварците се изправят против Бенфика в Шампионската лига.

„ Люка Ернандес се яви през днешния ден в 11:30 часа (б.а. испанско време) непринудено, един ден преди да бъде свикан от Наказателния съд № 32 в Мадрид, с цел да влезе в пандиза поради нарушение на присъдата си. Срокът за добролно влизане в пандиза изтича в 24:00 часа в четвъртък, 28 октомври.

В същото време Раздел 26 от провинциални съд в Мадрид преглежда жалбата против заповедта за задържане “, се споделя в известието на съда.

➕ AMPLIACIÓN
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР