Защитникът на Байерн Мюнхен Люка Ернандес се яви днес в ...

Защитникът на Байерн Мюнхен Люка Ернандес се яви днес в

Люка Ернандес трябва да влезе в затвора доброволно до 10 дни

Защитникът на Байерн Мюнхен Люка Ернандес се яви през днешния ден в съда в Мадрид. Той бе свикан до 10 дни се влезе непринудено в пандиз по собствен избор. Това е посочено в заповедното произвеждане , издадено от управата на Наказателен съд 32 в Мадрид.

Френският национал наруши забраната да се доближава на по-малко от 500 метра от приятелката си. Двамата са пътували до Маями, само че макар че това е било непринудено , Ернандес е нарушил забраната си.

От през днешния ден Люка има 10 дни, с цел да влезе непринудено в пандиза , в случай че жалбата на юристите му не бъде обработена в този период . Предвид процедурните периоди , това наподобява доста мъчно да се случи, твърди “AS”, заради което футболистът на Байерн ще би трябвало да стартира да излежава присъдата си най-късноот 28 октомври, четвъртък.

Германският шампион разчита на своя футболист и го очаква да се присъедини към отбора в Лисабон. В сряда баварците се изправят против Бенфика в Шампионската лига.

„ Люка Ернандес се яви през днешния ден в 11:30 часа (б.а. испанско време) непринудено , един ден преди да бъде свикан от Наказателния съд № 32 в Мадрид, с цел да влезе в пандиза поради нарушение на присъдата си. Срокът за добролно влизане в пандиза изтича в 24:00 часа в четвъртък, 28 октомври.

В същото време Раздел 26 от провинциални съд в Мадрид разглежда жалбата против заповедта за задържане “, се споделя в известието на съда.

➕ AMPLIACIÓN

Източник: gong.bg