Защитникът на Байерн (Мюнхен)Бенжамен Павар вярва, че отборът му може

...
Защитникът на Байерн (Мюнхен)Бенжамен Павар вярва, че отборът му може
Коментари Харесай

Павар: Виждали сме в миналото, че подобни обрати са възможни

Защитникът на Байерн (Мюнхен)Бенжамен Павар има вяра, че тимът му може да превъзмогне пасива от 0:3 против Манчестър Сити в ¼-финалите на Шампионската лига. Утре двата тима излизат на „ Алианц Арена “ в реванша между тях.

„ Готови сме за мача. Знаем, че първият дуел не беше добър за нас. Сега обаче ще имаме поддръжката на нашите почитатели, като ще създадем всичко допустимо да спечелим срещата и да продължим напред. Виждали сме в предишното, че сходни обрати са вероятни. Подготвихме се добре. Опонентът не е елементарен, само че с нашите последователи зад нас, всичко е допустимо. Ще дадем всичко от себе си и желаеме да се възползваме от възможностите ни. Изиграхме положително първо полувреме в Манчестър и имахме положителни моменти, само че не отбелязахме гол. Разбира се, че желаеме да спечелим всички титли и ще сме разочаровани, в случай че отпаднем на следващия ден. Нещата вървят сносно с Томас Тухел, той е превъзходен треньор с положителни хрумвания. Вече го сподели в предходните си тимове. Той е доста непосредствен с играчите си. Не желая да го съпоставям с Юлиан Нагелсман. Аз давам моя най-много на терена при който и да е ментор.

Головете ми в последно време? Ролята ми е отбранителна, само че в случай че въвеждам, това е добре за отбора. Концентрирам се основно върху защитаването, само че в случай че топката пристигна при мен, несъмнено, че ще се опитам да изстрелвам. Важно е да действаме като тим. Подготвям се за всеки мач по еднакъв метод без значение дали играя като десен бек, или в центъра на защитата. Ерик Максим Чупо-Мотинг? Той прави доста добър сезон и физически е много мощен. Мисля, че на следващия ден ще играе, само че това зависи от треньора. Проблемът ни е, че имаме доста положения, само че не се възползваме от тях. Смятам, че Чупо ще ни бъде потребен. Ерлинг Холанд? Той е страховит състезател и го демонстрира всеки уикенд. Той е измежду най-хубавите нападатели в света. Не бива обаче да се фокусираме единствено върху него, те имат и други положителни футболисти. Ще бъде огромен дуел на следващия ден “, разяснява Павар на своята конференция.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР