Защитникът на Барселона Жерард Пике остана много разочарован след загубата

...
Защитникът на Барселона Жерард Пике остана много разочарован след загубата
Коментари Харесай

Пике: Не съм виждал по-слаб Реал от този през първото плувреме

Защитникът на Барселона Жерард Пике остана доста отчаян след загубата от Реал Мадрид с 0:2. Каталунците отстъпиха след голове на Винисиус Жуниор и Мариано Диас, което ги смъкна от върха в класирането на Ла Лига.

“Контролирахме мача през първото полувреме. Тогава Реал беше слаб, може би най-слабият, който съм виждал на “Сантиаго Бернабеу”. След почивката те изнесоха играта по-далеч от вратата си и нив караха гол в най-неподходящия момент”, разяснява Пике.

“Това не е рецензия. Ние също не играхме задоволително добре. Логично беше откакто не използвахме моментите си преди почивката, да имаме проблеми по-късно. Раниха ни, само че не ни убиха. Мисля, че е изцяло по силите ни да спечелим титлата”, уверен е бранителят.

Испанските медии пък разкриха думите на Пике към Винисиус в епизод от мача, в който бразилецът падна в наказателното поле на Барса: “Луд ли си? Какво ти става? Полудя ли? Не съм те докоснал”, е споделил бранителят. Примера дивисион 26 кръг, неделя 1 март  Реал Мадрид 2:0краен резулат  Барселона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР