Защитникът на Барселона Жерар Пике и неговите съотборници са предложили

...
Защитникът на Барселона Жерар Пике и неговите съотборници са предложили
Коментари Харесай

Пике: Предложихме да ни променят заплатите, за да си върнем Неймар

Защитникът на " Барселона " Жерар Пике и неговите съотборници са предложили на президента на отбора Хосеп Мариа Бартомеу да промени изискванията в договорите за възнаграждение на звездите в отбора, само че да върнат в редиците си Неймар.

Бразилецът напусна каталунския отбор през 2017 година и мина в " Пари Сен Жермен " за рекордните 222 млн. евро. През лятото на 2019 година интензивно се заприказва, че той ще се завърне на " Камп Ноу ", само че до договорка по този начин и не се стигна.
Неймар още веднъж с фланелката на " Барса ", само че по простъпка (СНИМКА) Феновете видяха знак за предстоящ трансфер в грешката
" Не сме събирали пари. Предложихме на президента да ни промени договорите, защото знаем, че съществува проблем с финансовия феърплей за клуба. Казахме му, че в случай че откри метод, с цел да притегли Неймар, ще го приемем. Може ли Неймар да се върне в " Барса "? Това е футбол, всичко може да се случи. Предупредих го, че в ПСЖ ще е в златен кафез. Вратите за завръщането му са отворени ", съобщи Пике в програмата " Ел Ларгеро ".

Снимка: Getty Images

Пике има настоящ контракт с " Барселона " до 2022 година

" Тогава ще съм на 35 години и ще го мисля. Ще забележим по какъв начин ще се усещам. Последните 3 години са същинска полуда ", загатна той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР