Защитникът на Барселона и национал на Франция Жул Кунде беше

...
Защитникът на Барселона и национал на Франция Жул Кунде беше
Коментари Харесай

След Валенсия - Барса двама под въпрос за Мондиала

Защитникът на Барселона и национал на Франция Жул Кунде беше сменен наложително нощес при триумфа на отбора с 1:0 над Валенсия, защото получи травма в крайници и трябваше да излезе накуцвайки, сменен от Жерар Пике.

Кунде е в проектите на селекционера на Франция Дидие Дешан за Световното състезание в Катар и следва да премине ядрено-магнитен резонанс, с цел да се реши какъв брой е сериозен казусът. Кунде имаше проблем с бедрен мускул по-рано през есента и се върна след лекуване в състава на каталунците в средата на месеца.

Французите, които са настоящи международни първенци, откриват акцията си на 22-и ноември против Австралия. Останалите два тима в същата група D са Дания и Тунис.

Още един футболист с значима роля за страната си пострада в същия мач нощес и това е нападателят на Валенсия Единсон Кавани.

Уругвайският таран напусна наложително терена още в 18-ата минута, сменен от Маркош Андре. 35-годишният футболист се контузи още в началните стадии от дуела, само че в 17-ата минута падна на тревата, като се държеше за десния крайник. Той излезе от игрището постепенно, с мимика от болежка на лицето, като и неговото положение ще се преценя занапред.

Селекционерът на Уругвай Диего Алонсо към този момент разгласи предварителния лист за Световното и Кавани е в него. Бившият футболист на Пари Сен Жермен и Манчестър Юнайтед досега е вкарал 4 попадения за Валенсия, където дойде това лято.

Уругвай е в група Н на Световното дружно с тимовете на Португалия, Гана и Република Корея.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР