Защитникът на бългрския национален отбор Николай Бодуров е прав. Ще

...
Защитникът на бългрския национален отбор Николай Бодуров е прав. Ще
Коментари Харесай

Сега Норвегия ще види къде е Граовско, къде е Халинг


Защитникът на бългрския народен тим Николай Бодуров е прав. Ще бъде огромно " джасане " против Норвегия. Двубоят от Лига С, Група 3 на Лига на нациите ще бъде съществено тестване за " лъвовете ".

Не единствено във футболно, само че и в танцувално отношение двете страни има какво да покажат. Вероятно за някои е изненадващо, само че норвежките танцьори могат да се похвалят със забележителна техника в краката. В танците на скандинавската страна се следи голямо многообразие, което включва съществено обхождане на сцената, скокливи придвижвания, клякания, обиграване на атрибут и пляскания с ръце.



Това са основни детайли, с които разполагат и българските танци. Норвежците имат и още едно съществено качество - въртене на манеж, което е относително рядко срещано на родната сцена. Това подготвя двата типа културни езици на тялото към съществено надиграване.

Точно това ще се случи и в Осло довечера от 21:45 часа - едно крепко надиграване на зелената сцена, където физически здравите домакини ще покриват голяма част от терена. " Лъвовете " разполагат единствено с една победа против селекцията на Норвегия в последните 34 години - реализирана на 9 септември тази година (1:0). Неприятна статистика, на която българите би трябвало да отговорят уместно. Но по какъв начин?

Отговорът е явен - колектив. В последните си мачове футболистите на селекционера Петър Хубчев демонстрираха страхотна отборна игра и съумяха да реализират три следващи триумфа в Лигата на нациите точно поради това. 



Така е и в танците. На сцената българските придвижвания са доста по-привлекателни, с помощта на масовката. Хванем ли се дружно един до друг, нямаме прекъсване. В момента, в който покажем дружност, настроението се повдига и тогава сме в положение да изринем земята от бързи и динамични придвижвания.



Както на сцената, по този начин и на терена, скандинавците залагат на самостоятелните изяви. Тази вечер ще разберем кое ще свърши по-добра работа - самостоятелният норвежки Халинг или груповото Граовско + Шопска двойка в бързо движение.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР