Защитникът на България Валентин Антов не скри радостта си от

...
Защитникът на България Валентин Антов не скри радостта си от
Коментари Харесай

Валентин Антов: С цялото ми уважение към Гибралтар, но този мач трябваше да го вземем

Защитникът на България Валентин Антов не скри насладата си от разгормната победа с 5:1 над състава на Гибралтар в Лигата на нациите.

Юношата на ЦСКА дефинира триумфа като „ една добра първа стъпка “ за представителния ни отбор, под управлението на новия народен селекционер Младен Кръстаич.

„ Изиграхме един постоянен мач. С цялото ми почитание към Гибралтар, само че този мач трябваше да го вземем. Важното е, че успяхме да реализираме добър резултат. С нов треньор сме, нова скица и дори с по-различни футболисти, тъй че занапред има построяваме личен жанр на игра. Бих споделил, че това е една добра първа стъпка “, стартира младокът.

Антов разкри, че с сътрудниците му в защита работят в добър синхрон.

„ Познаваме се доста добре с момчетата, играли сме и преди с Петко Христов и с Антон Недялков. Имаме добър синхрон, само че имаме още доста неща да избистряме като групировка и като скица на игра. Важното е, че спечелихме трите точки и, че направихме положително усещане “, сподели националът.

„ Всеки тим си има своите качества. Гибралтар са доста мощни на статични състояние и съумяха да ни отбележат, само че значимото е, че успяхме бързо да си върнем преднината “, разяснява той.

Бранителят изрази вяра отборът ни да продължи да се развива във възходяща линия.

„ Мачът със Северна Македония ще бъде доста по-различен. Ние би трябвало да дадем всичко от себе си и да ги разучим оптимално добре. Ние сме млад състав и занапред ще растем. Надявам се да продължаваме да се развиваме “, приключи Валентин Антов.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР