Защитникът на Айнтрахт Франкфурт Мартин Хинтерегер е под въпрос за

...
Защитникът на Айнтрахт Франкфурт Мартин Хинтерегер е под въпрос за
Коментари Харесай

Треньорът на Айнтрахт: Страхотно е да стигнеш до финал в Европа с този клуб

Защитникът на Айнтрахт Франкфурт Мартин Хинтерегер е под въпрос за остатъка от сезона за отбора, както и финала в Лига Европа, поради травма. 29-годищният австриец пропусна една от тренировките на тима през седмицата поради контузия, само че бе титуляр в реванша от полуфиналите против Уест Хям в четвъртък, преди да бъде сменен още в 8-ата минута. Той напусна терена още веднъж с травма, държейки се за бедрото. Все още не е ясно каква е точната диагноза и по кое време Хинтерегер ще може да се върне в игра.

„ Беше доста неприятно, че се наложи да го сменя толкоз рано “, съобщи старши треньорът Оливер Глазнер.

„ Мачът бе извънредно сложен, само че ние вкарахме страховит гол. През второто полувреме се защитавахме с доста сила. Гордея се с моя тим “, сподели Глазнер.

„ Страхотно е да стигнем до край в Европа с този клуб и невероятните му почитатели след 42-годишна пауза “, добави треньорът, представен от формалния уебсайт на Европейската футболна централа. Айнтрахт Франкфурт победи Уест Хям с 1:0 в Германия и с общ резултат 3:1 се класира за мача за трофея в Лига Европа. Съперник на Айнтрахт във финала ще е Глазгоу Рейнджърс, а срещата ще се играе на 18 май в Севиля (Испания).
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР