Защитникът на Арсенал Давид Луис заяви с насмешка, че би

...
Защитникът на Арсенал Давид Луис заяви с насмешка, че би
Коментари Харесай

Давид Луис би се остригал само при едно условие

Защитникът на Арсенал Давид Луис съобщи с подигравка, че би се разделил с косата си, в случай че реши да стане треньор в бъдеще. Централният защитник е прочут с дългата си къдрава коса, която е негова запазена марка от години. Въпреки това, футболистът призна, че е подготвен да се раздели с нея в името на футбола.
Запитан какво би трансформирал, в случай че стане управител, Луис призна пред Esquire: " Ще сложа костюм и ще се подстрижа. Не мога да бъда треньор с тази коса, никой няма да има почит към мен ".
 Давид Луис: Футболът е въпрос на оцеляване
Някои от неговите съотборници обаче не са на същото мнение и не считат, че бразилецът би се разделил с прическата си. " Не мисля, че Давид би направил такава смяна с косата си. Не може, това е Давид! Мисля, че би изглеждал по-добре с тази прическа ", признава Сеад Коласинак. Ектор Белерин също изрази мнението си, като съобщи, че съотборникът му би изглеждал като различен човек без косата си.

На 33 години Давид Луис е към края на своята футболна кариера, само че неотдавна подписа нов контракт с Арсенал за още една година. Той продължава с неувереното си показване и бива подлаган на голям брой рецензии от страна на почитателите. През този сезона бразилецът има 41 мача във всички шампионати.

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР