Защитникът на английския Арсенал Давид Луис е все по-близо до

...
Защитникът на английския Арсенал Давид Луис е все по-близо до
Коментари Харесай

Давид Луис пред завръщане в "Бенфика"

Защитникът на британския " Арсенал " Давид Луис е все по-близо до завръщане в " Бенфика ". Той към този момент е имал диалози с президента на португалския гранд Луиш Филипе Виейра.

Луис смени " Челси " с " Арсенал " предишното лято, подписвайки едногодишен контракт, само че " артилеристите " нямат желание да го възобновяват. Мениджърът Микел Артета готви подмладяване на състава и Луис, който се показва неубедително през сегашния сезон, не попада в проектите на испанеца.
Четирима от " Арсенал " нарушиха карантина От клуба дадоха обещание да приказват с играчите
Освен това " Арсенал " ще понижи и бюджета си за заплати поради рецесията след пандемията и очертаващия се следващ сезон без присъединяване в Шампионската лига.

" Бенфика " е първият европейски клуб в кариерата на към този момент 33-годишния Луис. Той игра за " орлите " в интервала 2007-2011 година, преди да реализира трансфер в " Челси ".

Самият Луис показа пред авторитетното португалски издание " Рекорд ", че с наслада би носил още веднъж екипа на " Бенфика ", а да излезе на " Ещадио Да Луш " " коства повече от доста титли ".


Последни Най-четени Еврокомисията и Берлин се споразумяха за спасяването на " Луфтханза " от банкрут Тренировка в изолираност: Арнолд Шварценегер подвига тежести в компанията на магаре (ВИДЕО) Боклук с неразбираем генезис е открит в  Червен бряг 
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР