Защитникът на Англия Тайрън Мингс разкри, че е имал нужда

...
Защитникът на Англия Тайрън Мингс разкри, че е имал нужда
Коментари Харесай

Английски национал минал през психиатър

Защитникът на Англия Тайрън Мингс разкри, че е имал потребност от терапия, с цел да преодолее проблемите с психологичното си здраве по време на присъединяване на “трите лъва “ на Евро 2020.

28-годишният състезател игра в първите мачове и бе с основна роля в състава на Гарет Саутгейт, само че си спомня, че е бил именуван „ най-слабото звено “ на тима.

Мингс съобщи: " В навечерието на мача против Хърватия претърпях сложни моменти. Мисля, че в този момент съм доста по-издръжлив на външни въздействия, само че психическото ми здраве се утежни. И не ме е позор да го призная, тъй като имаше толкоз доста незнайни към мен, когато отивах на този мач. Вероятно бях единственото име в състава, за което хората си мислеха: " Не съм сигурен за него ". И това беше нещо, което трябваше да преодолея. Когато 90-95% от хората в страната ти се съмняват в теб, е доста мъчно да спреш това да навлиза в личните ти мисли “.

" Затова работих доста върху това с моя психолог. Дадоха ми доста механизми за справяне - било то дишане, медитация или просто да се науча по какъв начин да се придвижвам в сегашния миг. Беше мъчно. Преди първия мач не спах доста добре “, приключва той.

Мингс споделя, че някогашният централен бранител на Манчестър Юнайтед Рио Фердинандс по-късно се е свързал с него, с цел да го похвали за представянето му на терена и отвън него.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР